Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 0м
ВМ 0
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соляр Р. В. 0.000 Зареєстровано
2 Іващенко А. С. 0.000 Зареєстровано
3 Одаренко А. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Білібін М. А. 0.000 Зареєстровано
5 Кремез О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Пашевич М. М. 0.000 Зареєстровано
7 Стельмах М. С. 0.000 Зареєстровано
8 Головіна А. Д. 0.000 Зареєстровано
9 Стасишин О. З. 0.000 Зареєстровано