Зачекайте...

181 Харчові технології

ФУСОХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каленюк О. І. 279.000 Рекомендовано (к) 131 148
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фаховий іспит: 148
2 Царанюк В. В. 270.000 Рекомендовано (к) 114 156
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фаховий іспит: 156
3 Тодорюк О. П. 266.000 Рекомендовано (к) 136 130
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Фаховий іспит: 130
4 Мала Ю. С. 264.000 Рекомендовано (к) 144 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Фаховий іспит: 120
5 Гайна В. С. 252.000 Рекомендовано (к) 112 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Фаховий іспит: 140
6 Никорович Т. О. 232.000 Рекомендовано (к) 128 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Фаховий іспит: 104
7 Матковський Н. О. 231.000 Рекомендовано (к) 127 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Фаховий іспит: 104
8 Зубенко Р. І. 119.000 Зареєстровано 119
  • Українська мова та література (ЗНО): 119