Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 17
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Церковний М. В. 358.300 Зареєстровано 180 178.3
  • Тест: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 178.3
2 Богачов Д. М. 194.400 Зареєстровано 194.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 194.4
3 Жомирук В. В. 189.300 Зареєстровано 189.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 189.3
4 Грималюк Б. Г. 188.800 Зареєстровано 188.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 188.8
5 Голядинець Н. В. 188.000 Зареєстровано 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 188
6 Левада Л. А. 185.400 Зареєстровано 185.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 185.4
7 Понзюк О. О. 182.800 Зареєстровано 182.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 182.8
8 Шевченко І. О. 178.400 Зареєстровано 178.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 178.4
9 Попко Ю. В. 175.900 Зареєстровано 175.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 175.9
10 Пономаренко Н. О. 172.800 Зареєстровано 172.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 172.8
11 Маєвський А. Р. 170.000 Зареєстровано 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
12 Галушка Я. В. 166.200 Зареєстровано 166.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 166.2
13 Фаретін Р. В. 165.300 Зареєстровано 165.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 165.3
14 Алеханов О. О. 160.400 Зареєстровано 160.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 160.4
15 Понзюк Г. О. 159.000 Зареєстровано 159
  • Інші показники конкурсного відбору: 159
16 Дмитришин Р. В. 144.000 Зареєстровано 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 144
17 Раковецька Г. С. 143.000 Зареєстровано 143
  • Інші показники конкурсного відбору: 143