Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каплій К. М. 253.000 Відмова 150 103
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 103
2 Саєнко Р. О. 230.000 Відмова 125 105
  • Українська мова: 125
  • Фахове вступне випробування: 105