Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Латій Ю. І. 290.000 До наказу (к) 140 150
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (тестування): 150
+