Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Берладин П. В. 371.600 Рекомендовано (к) 184 180 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
2 Лабенська Н. В. 254.500 Рекомендовано (к) 141.3 105 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141.3
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2