Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 60 / БМ НЕМАЄ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 9
Зараховано: 9
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Литвин Д. О. 120.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 78.00
Іноз. мов. 42.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Кокіна О. Ю. 108.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 75.00
Іноз. мов. 33.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Козлова Д. С. 102.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 65.00
Іноз. мов. 37.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Шекула Я. А. 101.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 69.00
Іноз. мов. 32.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Серховець О. А. 100.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 70.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Черняков І. С. 98.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 68.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Ризнар Н. Б. 96.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 66.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
8
Николайчук Ю. В. 95.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 65.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
9
Кісельов О. В. 94.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 64.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+