Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Суханов А. А. 3.000 Зареєстровано 3
  • Середній бал документа про освіту: 3