Зачекайте...

«ВСП» СФКНУХТ

Спеціальність
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 73 БМ 37 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Заяв 71 БМ 30 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Заяв 73 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 35 БМ 11 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 53 БМ 6 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Заяв 4 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 3 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м