«ВСП» СФКНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 73
БМ
37
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Заяв 71
БМ
30
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Заяв 73
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 35
БМ
11
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 53
БМ
6
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Заяв 4
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 3
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|