«ДНЗ» ХВПКУ
| Спеціальність | Складові конк. балу | 
|---|---|
| Підприємництво, торгівля та біржова діяльність  
                                    Товарознавство та комерційна діяльність                                 
                                Заяв 15
                                БМ
                                                                                                                        15                                                                                                                                                                    								
                                ВМ
                                    15								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 4м | |
| Харчові технології  
                                    Виробництво харчової продукції                                 
                                Заяв 30
                                БМ
                                                                                                                        30                                                                                                                                                                    								
                                ВМ
                                    30								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 4м |