Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Запорізька область

«ВСП» БФКТДАУ ім.Дмитра Моторного

Спеціальність
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 2 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 7 БМ 5 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 9 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 0 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 5 БМ 2 ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 15 БМ 13 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 16 БМ 2 ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 18 БМ 12 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 17 БМ 13 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 7 БМ 3 ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 8 БМ 3 ВМ 11 Контракт 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 5 БМ 3 ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 10 БМ 3 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Агрономія
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Заяв 9 БМ 3 ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Агрономія
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Заяв 19 БМ 15 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Агрономія
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Заяв 6 БМ 2 ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Агрономія
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 9 БМ 5 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 5 БМ ВМ 13 Контракт 13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м