Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Миколаївська область

МДКЕХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Заяв 25 БМ 20 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 1 БМ ВМ 14 Контракт 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 14 Контракт 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 29 БМ 20 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 2 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 3 БМ ВМ 11 Контракт 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 66 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 36 БМ 25 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 2 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 0 БМ ВМ 43 Контракт 43
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 3 БМ ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 68 БМ 40 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 59 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 60 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 1 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ 26 Контракт 26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 42 БМ ВМ 26 Контракт 26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 4 БМ ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 87 БМ 20 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 67 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 62 БМ 25 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 1 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 7 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 18 Контракт 18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 5 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 19 Контракт 19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м