ПКТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 51
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 46
БМ
35
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 46
БМ
25
ВМ
28
Контракт
28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 46
БМ
25
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 51
БМ
6
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 49
БМ
10
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|