«ВСП» ХФКПДАА
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 9
БМ
10
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 19
БМ
5
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 11м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|