«ДВНЗ» ТКХТіТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 46
БМ
17
ВМ
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 22
БМ
5
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 32
БМ
6
ВМ
41
Контракт
41
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 55
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 22
БМ
15
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 48
БМ
25
ВМ
26
Контракт
26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 34
БМ
11
ВМ
28
Контракт
28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 17
БМ
4
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 24
БМ
5
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 43
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 46
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 4
БМ
2
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 37
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 1
БМ
—
ВМ
12
Контракт
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|