«ВСП» СТФКНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Економіка
Економіка та організація бізнесу
Заяв 4
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Економіка
Економіка та організація бізнесу
Заяв 2
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Заяв 1
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Заяв 1
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 1
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Заяв 3
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Заяв 12
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|