Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 6м
ВМ 20 • БМ 1 • К 19
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шульга А. О. 120.250 До наказу (б) 100 127
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 127
+