Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Прохідний бал на бюджет 2020: 140.211 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тараканова І. Д. Пр. 1 132.706 До наказу (б) 128 100 135 162
  • Українська мова: 128
  • Математика: 100
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
2 Онопрієнко В. М. К 147.264 Допущено 125 136 154 171
  • Українська мова: 125
  • Математика: 136
  • Географія: 154
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • РК: 1.04
3 Горбатюк П. О. К 130.208 Допущено 126 105 140 139
  • Українська мова: 126
  • Математика: 105
  • Географія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 139
  • РК: 1.04
4 Грібаньов Д. В. Пр. 3 124.280 109 105 134 151
  • Українська мова: 109
  • Математика: 105
  • Фізика: 134
  • Середній бал документа про освіту: 151
  • РК: 1.04