Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуменюк М. В. 121.700 До наказу (к) 173 100 116 166
  • Українська мова: 173
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 116
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
2 Оришкіна Я. М. 159.550 Допущено 177 155 174 175
  • Українська мова: 177
  • Математика: 155
  • Історія України: 174
  • Середній бал документа про освіту: 175
3 Базилевич В. О. 128.415 Допущено 130 100 161 162
  • Українська мова: 130
  • Математика: 100
  • Історія України: 161
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • СК: 1.05