Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мишолов І. О. 617.750 До наказу (к) 186 169 174
  • Українська мова: 186
  • Географія: 169
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.02
+
2 Слюсар В. І. 590.100 До наказу (к) 159 153 172
  • Українська мова: 159
  • Історія України: 153
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
3 Князька А. М. 514.500 До наказу (к) 132 124 170
  • Українська мова: 132
  • Географія: 124
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
4 Фісенко Б. В. 432.600 До наказу (к) 130 130 152
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
5 Заблоцька В. В. 418.425 До наказу (к) 102 120 151
  • Українська мова: 102
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 151
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
6 Іщенко О. С. 468.825 Скасовано (втрата пріор.) 115 115 159
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02