«ВСП» МПТЕФКВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
3 max
ВМ
30
Контракт
30
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
2 max
ВМ
30
Контракт
30
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 49
БМ
18
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 48
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 72
БМ
50
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 70
БМ
50
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|