Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свайкін О. О. 173.160 До наказу (к) 168 160 11.16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 168
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.16
+
2 Баліна І. С. 146.690 До наказу (к) 101 145 12.69
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 101
  • Фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.69
+
3 Мельник А. О. 156.760 Відмова 106 160 10.26
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.26