Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соломаха С. М. 146.000 До наказу (к) 104 122 179
  • Українська мова: 104
  • Географія: 122
  • Фахове випробування: 179
+
2 Шелест В. В. 73.000 Відмова 147 145
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 145
3 Литвиненко Ю. В. 61.250 Відмова 127 118
  • Українська мова: 127
  • Хімія: 118