Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Тимчишин А. В. 6.690 Зареєстровано Фах. вип. 3.50
Сер. бал док. про освіт. 3.19
РK: 1.01
CK: —
2
Базелюк І. О. 5.000 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 5.00
РK: 1.01
CK: —