Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Добровольський А. В. 141.250 До наказу (к) 141 120 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
+
2 Ставська Є. О. 127.500 До наказу (к) 106 120 11
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 11
+
3 Яцишина М. О. 41.750 Відмова 111 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
4 Усич М. Р. 40.000 Відмова 100 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 15