Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шимко Д. Р. 246.000 До наказу (к) 146 100
  • Українська мова: 146
  • Фахове випробування: 100
+
2 Вавринюк В. М. 228.000 До наказу (к) 108 120
  • Українська мова: 108
  • Фахове випробування: 120
+
3 Царук В. В. 223.000 До наказу (к) 123 100
  • Українська мова: 123
  • Фахове випробування: 100
+
4 Магей В. О. 215.000 До наказу (к) 100 115
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 115
+
5 Миронова М. С. 208.000 До наказу (к) 108 100
  • Українська мова: 108
  • Фахове випробування: 100
+
6 Шестакова А. В. 208.000 До наказу (к) 108 100
  • Українська мова: 108
  • Фахове випробування: 100
+
7 Мельгунова І. О. 200.000 До наказу (к) 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Авраменко Д. Д. 200.000 До наказу (к) 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 100
+