МДКЕХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Заяв 68
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 60
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 4
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 63
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 82
БМ
45
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 71
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 5
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 106
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 75
БМ
25
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 33
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 8
БМ
—
ВМ
22
Контракт
22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 45
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 2
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 51
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 42
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 44
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 6
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 5
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|