Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • БМmax 3 • К 27
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Князька А. М. К 141.158 Відмова 132 124 170
  • Українська мова: 132
  • Географія: 124
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
2 Демчук А. А. К 134.946 Відмова 143 117 166
  • Українська мова: 143
  • Хімія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • РК: 1.02