Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 9 • БМ 4 • К 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевченко А. С. 83.250 Відмова 174 159
  • Українська мова: 174
  • Математика: 159
2 Дорошенко С. С. 82.000 Відмова 165 163
  • Українська мова: 165
  • Математика: 163
3 Мовчан К. В. 64.750 Відмова 154 105
  • Українська мова: 154
  • Математика: 105