Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Богославський С. С. 341.000 До наказу (к) 198 143
  • Фахове випробування: 198
  • Інші показники конкурсного відбору: 143
+
2 Кравченко Є. С. 314.000 До наказу (к) 191 123
  • Фахове випробування: 191
  • Інші показники конкурсного відбору: 123
+
3 Кодаш Р. Г. 311.000 До наказу (к) 186 125
  • Фахове випробування: 186
  • Інші показники конкурсного відбору: 125
+
4 Царенко С. С. 302.000 До наказу (к) 182 120
  • Фахове випробування: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 120
+
5 Шиш Є. В. 143.000 Зареєстровано 143
  • Інші показники конкурсного відбору: 143
+