Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 45 • К 45
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Міхеєнко І. Є. 387.000 До наказу (к) 104 111 146
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 111
  • Середній бал документа про освіту: 146
+
2 Рубець Є. О. 550.000 Рекомендовано (к) 153 155 165
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 155
  • Середній бал документа про освіту: 165
3 Антіпіна Н. Ю. 532.000 Рекомендовано (к) 162 134 162
  • Українська мова: 162
  • Історія України: 134
  • Середній бал документа про освіту: 162
4 Умовіст М. І. 483.263 Рекомендовано (к) 122 115 164
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • СК: 1.05
5 Скрипка О. О. 437.250 Рекомендовано (к) 118 103 161
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 161
6 Плоскінний Є. Ю. 402.250 Відмова 113 100 136
  • Українська мова: 113
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 136