«ВСП» СФКНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Комп’ютерна інженерія
Заяв 102
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 118
БМ
30
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 101
БМ
35
ВМ
90
Контракт
90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 68
БМ
18
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 39
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Заяв 12
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 4
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6
БМ
—
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 13
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|