Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вакуц М. С. 67.000 Зареєстровано 141 127
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 127
2 Харченко Д. А. 56.000 Зареєстровано 116 108
  • Українська мова: 116
  • Біологія: 108