Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 6м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Філіпова В. В. 130.000 Рекомендовано (к) 112 136 1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 136
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
+