Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Климчук В. В. 525.000 До наказу (к) 165 178 10.2
  • Українська мова: 165
  • Історія України: 178
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
+
2 Овдієнко Є. О. 472.000 До наказу (к) 155 160 7.7
  • Українська мова: 155
  • Історія України: 160
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
+
3 Лукіяніц В. О. 444.000 До наказу (к) 160 150 5.4
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+
4 Крикливий О. Д. 420.000 Рекомендовано (к) 150 150 4
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 4
+