Зачекайте...

«ВСП» ТПФКВНАУ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 53 БМ 19 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 11 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Право
Заяв 112 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 34 БМ 24 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 54 БМ 18 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48 БМ 30 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 37 БМ 22 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 50 БМ 2 ВМ 31 Контракт 31
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 36 БМ 10 ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 49 БМ 15 ВМ 19 Контракт 19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 47 БМ 15 ВМ 24 Контракт 24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 16 БМ 1 ВМ 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 3 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» (ВСП ТПФК ВНАУ) у 2021 році