«ВСП» ТПФКВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 53
БМ
19
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 11
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Право
Заяв 112
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 34
БМ
24
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 54
БМ
18
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48
БМ
30
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 37
БМ
22
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 50
БМ
2
ВМ
31
Контракт
31
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 36
БМ
10
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 49
БМ
15
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 47
БМ
15
ВМ
24
Контракт
24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 16
БМ
1
ВМ
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 3
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
10м
|