Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ярошепта Є. О. 481.950 До наказу (к) 160 150 6.9
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • СК: 1.05
+
2 Григорук В. В. 426.000 До наказу (к) 150 140 5.6
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 140
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+