Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попов В. В. 140.500 До наказу (б) 186 104 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 186
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
+
2 Мазурик О. М. 116.000 До наказу (б) 100 104 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
+