Зачекайте...

«ВСП» ЛФКХТБНУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Заяв 27 БМ 15 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 35 БМ 18 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 1 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 26 БМ 12 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 18 БМ 9 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 15 БМ 3 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 19 Контракт 19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Туризм
Заяв 20 БМ 10 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Туризм
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Облік і оподаткування
Заяв 35 БМ 10 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 61 БМ 5 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 76 БМ 12 ВМ 14 Контракт 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 38 БМ 12 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 27 БМ 12 ВМ 17 Контракт 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Туризм
Заяв 61 БМ n/a ВМ 17 Контракт 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Облік і оподаткування
Заяв 27 БМ 15 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 24 БМ n/a ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 36 БМ 14 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 20 БМ 8 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 20 БМ 8 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Туризм
Заяв 0 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій" (ВСП ЛФКХТБ НУХТ) у 2021 році