«ВСП» ЛФКХТБНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Заяв 27
БМ
15
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 35
БМ
18
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 26
БМ
12
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 18
БМ
9
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 15
БМ
3
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Туризм
Заяв 20
БМ
10
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Туризм
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 35
БМ
10
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 61
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 76
БМ
12
ВМ
14
Контракт
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 38
БМ
12
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 27
БМ
12
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Туризм
Заяв 61
БМ
n/a
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 27
БМ
15
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 24
БМ
n/a
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 36
БМ
14
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 20
БМ
8
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 20
БМ
8
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Туризм
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|