«ВСП» БТЕФККНТЕУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 34
БМ
10
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 47
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 44
БМ
10
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 30
БМ
5
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 27
БМ
15
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 27
БМ
n/a
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|