Зачекайте...

«ДПТНЗ» ТВПУРСіТ

Спеціальність
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства і торгівлі
Заяв 26 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Державний професійно-технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі" (ДПТНЗ "ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі") у 2021 році