ДТЕФК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 39
БМ
—
ВМ
14
Контракт
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 23
БМ
—
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 58
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 18
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 60
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 24
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 71
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 15
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 150
БМ
90
ВМ
99
Контракт
99
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 34
БМ
—
ВМ
21
Контракт
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 89
БМ
30
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 6
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 69
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 77
БМ
30
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 64
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 93
БМ
55
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 87
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|