КДКЕТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 48
БМ
20
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 100
БМ
25
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 131
БМ
45
ВМ
70
Контракт
70
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 124
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 108
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Менеджмент
Заяв 84
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 44
БМ
25
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 48
БМ
25
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 78
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 31
БМ
25
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 39
БМ
30
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|