«ВСП» ЛФКХіППНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Заяв 25
БМ
15
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 74
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 46
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 14
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44
БМ
40
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 26
БМ
23
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 17
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 75
БМ
40
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 11
БМ
—
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 77
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 23
БМ
—
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 8
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 76
БМ
21
ВМ
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 49
БМ
18
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48
БМ
18
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 107
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
34
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|