РАФК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 48
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Заяв 41
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Агроінженерія
Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Заяв 60
БМ
50
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 63
БМ
50
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 5м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Агроінженерія
Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 6
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|