Зачекайте...

РАФК

Спеціальність
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 48 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Заяв 41 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Агроінженерія
Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Заяв 60 БМ 50 ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Ветеринарна медицина
Заяв 63 БМ 50 ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 5м
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Агроінженерія
Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Ветеринарна медицина
Заяв 6 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м

Конкурсні пропозиції Рогатинський аграрний фаховий коледж (РАФК) у 2021 році