«ВСП» ХФКПДАА
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 16
БМ
13
ВМ
13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 10
БМ
7
ВМ
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|