«ДВНЗ» ТКХТіТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Маркетинг
Заяв 57
БМ
17
ВМ
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 48
БМ
20
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 60
БМ
25
ВМ
32
Контракт
32
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 46
БМ
18
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 52
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1
БМ
—
ВМ
7
Контракт
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 28
БМ
5
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 22
БМ
6
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 48
БМ
19
ВМ
26
Контракт
26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 28
БМ
7
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 54
БМ
7
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 7
БМ
6
ВМ
7
Контракт
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 1
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|