Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 2м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко Д. О. 0.000 Заява надійшла з сайту
2 Мотін П. В. 0.000 Заява надійшла з сайту