Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Трофон С. П. 143.500 До наказу (к) 149 138
  • Українська мова: 149
  • Математика: 138
+
2 Ланова А. А. 139.000 До наказу (к) 133 145
  • Українська мова: 133
  • Біологія: 145
+
3 Дяченко Б. А. 103.000 До наказу (к) 100 106
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 106
+