Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 24
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Балагун Л. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Паршивлюк М. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Балагун А. Д. 0.000 До наказу (к) +
4 Бардачова М. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Аннагелдієва Н. Б. 0.000 До наказу (к) +
6 Пащук І. І. 0.000 До наказу (к) +
7 Сайжефаров А. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Балагун Я. Д. 0.000 До наказу (к) +
9 Кудирко Р. Р. 0.000 До наказу (к) +
10 Кудирко М. А. 0.000 До наказу (к) +
11 Яцьков О. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Мікосянчик Т. Ю. 0.000 До наказу (к) +
13 Данилюк Н. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Коваль І. П. 0.000 До наказу (к) +
15 Олійник Д. С. 0.000 До наказу (к) +
16 Нікітюк Н. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Бровченко В. В. 0.000 До наказу (к) +
18 Кравецький В. О. 0.000 До наказу (к) +
19 Бариш М. В. 0.000 Допущено
20 Антепа Ю. В. 0.000 Допущено
21 Стінський В. І. 0.000 Допущено
22 Панченко В. С. 0.000 Допущено
23 Слободянюк А. Л. 0.000 Допущено
24 Дяк О. П. 0.000